Faciliteiten

Esthetiek is een ding, maar natuurlijk geniet je ook graag van een comfortabel verblijf. Daarom zijn bijvoorbeeld al onze art-decobedden aangepast aan onze tijd. Benieuwd naar al onze faciliteiten?

Romantische binnenkoer

Beleef het boerenleven van 1930 op het zonovergoten terras van de carréhoeve. En bewonder ondertussen de hedendaagse kunstwerken van Kunsthuis Trobar.

 Geen zonneklopper? Dan biedt een parasol of onze appelboom beschutting. Een groene oase van rust vlakbij tal van bezienswaardigheden en de stad (Maastricht).

Uitgebreid ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom maken we gebruik van biologische hoogwaardige streekproducten. Neem dus zeker plaats aan onze grote gezellige tafel en maak kennis met je medebewoners.

Last van een ochtendhumeur? Vertel het ons en we regelen een privé-ontbijt.

Waterpret

Binnen word je ondergedompeld in de jaren ’30, buiten in een hedendaags zwembad (van april tot oktober verwarmd). Je vindt er ook een tuin met terras inclusief zitgelegenheid en onze G-pod, dit is een bolvormige roterende tuinsalon.

En oh ja, duik gerust eens in ons poolhouse met jacuzzi  en sauna. Bij minder goede weersomstandigheden schuift vanonder het poolhouse automatisch een overkapping over het zwembad, zodat je in alle weersomstandigheden kunt zwemmen.

Andere…

Nog meer comfort? Informeer naar onze fietsen, gratis wifi, privéparking, … 

Wil ’s avonds gezellig eten? Kies een van de restaurants in de omtrek (< 300 meter) waar je heerlijk kunt lunchen of dineren.